Gamen op de LG34UC89G-B tot wel 165hz

Na de LG34UC98-w en de LG38UC99-w kreeg ik dan ook nu de kans om de LG34UC89G-B te bekijken en testen. De LG34UC89G-B Het gaming scherm van LG dat het met uitstraling al erg gaaf maakt. De 34inch curved behuizing met scherm erin ziet er zonder bezels al supervet uit. Wat betreft de prijs komt het zeker wel goed, aangezien deze al lager geprijst is dan zijn voorgangers. De gaming kenmerken in het scherm maken dit het gaming scherm van LG

Verder lezen

CoolerMaster’s Cosmos Case Mods

Met de recente opleving van nieuwe Coolermaster Cosmos Cases en dan doel ik vooral op de geweldige C700P, vond ik het leuk om even terug te kijken op een aantal oudere Cosmos Case Mods. De iconische Case van Coolermaster heeft vele jaren gezorgd voor enkele zeer geweldige Mods en er zijn maar weinig Modders die er niet mee hebben gewerkt. In dit artikel wil ik er een aantal laten zien die mij vooral zijn bijgebleven terwijl ik heb terug gekeken.
Dit artikel gaat over Cosmos CaseMods.

Verder lezen

GAMDIAS HERMES 7 Color of is het een Sharkoon?

Conclusie:

De GAMDIAS HERMES 7 Color is een mooie replica van de Sharkoon Skiller SMG-1 of andersom maar dit maakt voor de rest weinig uit. Met zijn 7-kleurige toetsenbord effecten en zijn rode blauwe bruine en of zwarte switches is dit een heel fijn en solide toetsenbord. Hij weegt genoeg. 1,1 KG maar blijft wel stevig op zijn plek liggen. Voor een kleine 99 dollar is dit toetsenbord van GAMDIAS voor jou.

Verder lezen

De Sharkoon TG5 Tempered glass !!

Mocht je nou geen Dvd-speler nodig hebben. En vind je een scherp randje heel niet erg. Is die molex stekker echt zo erg nog niet…? Dan is de TG% met zijn strakke Glaspanelen echt iets voor jou! ruimte zat voor een dijk van een videokaart. Ruimte genoeg voor een koeler en prima ruimte achter de moederbord tray en onder de PSU Cover! Voor 70 euro heb je een mooie strakke kast die erg mooi op je desk zal staan! d.m.v. de filters makkelijk schoon te houden en maken waardoor hij stofvrij blijft. Voor zover mogelijk. 

Verder lezen

Cooler Master MASTERSET MS120 De 3de telg

Op een paar mindere kenmerken dan zijn grote broers doet de MS120 muis zijn werk zoals het moet en met het toetsenbord dat voor op kantoor net even te veel klikkerdieklak doet maar voor het gamen toch echt wel erg goed is met zijn 24 keys ghosting en rgb.. Is de MASTERSET MS120 van Cooler master toch wel een must have voor de gamers met een niet al te groot budget !.

Verder lezen

De LG38UC99-W . De opvolger van de 34UC98-W

De LG38UC99-W Het nieuwe vlaggenschip van LG kan hij nog groter? gok van wel. Maar dat zullen we zien. De LG38UC99 is een parel voor het oog en doet zijn werk goed wat hij moet doen. Staat stevig op zijn poten en mistaat totaal niet op je bureau of werkplek. Waarom ik de prijs een goed ( 4 sterren ) gegeven heb is omdat zijn oudere broer de LG34UC98 een begin prijs had van 1500 euro en dit scherm groter en goedkoper is. Ik zou dit scherm zeker aanbevelen voor gamen met een AMD kaart en Grafische werkzaamheden . Met Nvidia kun je prima uit de voeten maar daarmee haal je net niet alle top instellingen omdat het een AMD freesync Beeldscherm is.

Verder lezen

Cooler Master MasterMouse 520 1 van de 3 nieuwe

De Master Mouse MM520 de nieuwe Claw Grip van Cooler Master die met OMRON switches en PBT knoppen een goede prima gaming muis op de markt zet voor een goede schappelijke prijs. Wat ik graag had willen zien bij de MM520 en vice versa bij de MM530 is dat ze alle 2 zouden beschikken over Muiswheel / logo / onderrand en dpi instelknop rgb verlichting. Maar dat is meer mijn mening. Doordat deze muis Scherp geprijst is en een super bouwkwaliteit heeft zal het zeker een vechter zijn in zijn muisklasse !

Verder lezen

Cooler Master MasterMouse 530 1 van de 3 nieuwe

De Master Mouse MM530 de nieuwe Palm Grip van Cooler Master die met zijn rubberen grips de OMRON switches en de PBT knoppen een goede prima gaming muis op de markt zet voor een goede schappelijke prijs. Wat ik graag had willen zien bij de MM520 en vice versa bij de MM530 is dat ze alle 2 zouden beschikken over Muiswheel / logo / onderrand en dpi instelknop rgb verlichting. Maar dat is meer mijn mening. Doordat deze muis Scherp geprijst is en een super bouwkwaliteit heeft zal het zeker een vechter zijn in zijn muisklasse ! Eventueel aandachtspuntje of overwegingspunt. Mensen met grote handen kunnen deze muis als erg slank ervaren waardoor er beter voor de claw grip gekozen kan worden ipv de palm.

Verder lezen

De altijd aanwezige ModMyMods !!

In de afgelopen tijd dat ik schrijf over Mods en Modders is er een bepaalde naam die bijna elke keer wel ergens opduikt. Ergens op de Mod, in de thanks van de Modders, in de worklogs, overal zie je die naam weer. Dus vond ik het eens tijd om te gaan kijken wat ModMyMods nou eigenlijk is, dit uitzoeken doen we uiteraard weer in artikel vorm gezien ik nou eenmaal graag mijn mening deel.
Dit artikel gaat over ModMyMods.

Verder lezen
Pagina 1 van 1512345...1015...Minst recente »

This site is based in the EU and thus we are bound by law to tell you that we use cookies on this website. More Info

By continuing on this site or clicking on accept in the notice bar, you are aware that we use cookies on this website.

Sluiten