De altijd aanwezige ModMyMods !!

In de afgelopen tijd dat ik schrijf over Mods en Modders is er een bepaalde naam die bijna elke keer wel ergens opduikt. Ergens op de Mod, in de thanks van de Modders, in de worklogs, overal zie je die naam weer. Dus vond ik het eens tijd om te gaan kijken wat ModMyMods nou eigenlijk is, dit uitzoeken doen we uiteraard weer in artikel vorm gezien ik nou eenmaal graag mijn mening deel.
Dit artikel gaat over ModMyMods.

Content: *

Op eerste zicht is ModMyMods een redelijk “normaal” uitziende computer onderdelen winkel. Maar des te langer dat je kijkt des te meer je merkt dat het hier helemaal niet gaat om een normale computer winkel. Alles wat er aangeboden word is gericht op het verbeteren van je PC, of het hier nou gaat om water of lucht koeling, om kabels of cases, letterlijk alles wat je je maar kan wensen om je PC om te bouwen tot iets dat geheel persoons gebonden is aan jou is bij ModMyMods te krijgen! Ze hebben zelfs energy drink!!

Zodra je op de website www.modmymods.com terecht komt zie je een simpel ogende no-nonsense website waarin je alles kunt vinden wat je zoekt op het gebied van Modding. Als je het hier niet vind, moet je het zelf maken want dan bestaat het nog niet. Maar ook in dat laatste geval kunnen zij wel degelijk van dienst zijn, want ze bieden ook de service om custom items te maken voor je.
Voor veel Modders zijn zij de “go-to” webshop simpelweg omdat ze bekend staan om de goede zorg die zij niet alleen de Modding community toedragen, maar ook om de service die zij iedere client bieden.

ModMyMods geeft aan de hoogste kwaliteit watercooling en modding producten te verkopen die op de markt te verkrijgen zijn. En ze hebben veel, Heel Veel. Van simpele fittingen tot de meest uitgebreide alles-in-1 kits, je kan het zo gek niet bedenken en ze hebben het.

Als je net begint met water cooling kan het allemaal heel snel heel overweldigend worden, de hoeveelheid kennis en geweldige service van ModMyMods helpt hier grandioos bij. Zij helpen niet alleen bij het selecteren van producten die je nodig hebt, maar leggen bijvoorbeeld ook uit hoe je ze zou kunnen gebruiken. De wijze waarop zij dit doen is vanuit ervaring, ze zullen je geen dingen verkopen die je niet nodig hebt als je hen om hulp vraagt, maar bijstaan met waardevolle adviezen en kennis. Over het algemeen zorgt dit er wellicht voor dat zij minder verkopen in die ene sale, maar door de klant tevredenheid zorgen zij juist dat op lange termijn iedereen die ooit bij ze is geweest, ook terug komt.

Enige nadeel vind ik persoonlijk de enorm hoge verzendkosten, ik probeerde mijzelf een laser gegraveerde ModMyMods sticker toe te zenden, om te kijken hoe de levering is, maar om nou bijna $50 neer te leggen voor een sticker van $ 1 is een beetje teveel van het goede. Hierdoor heb ik voor mijzelf niet kunnen ondervinden hoe snel en verzorgt de verzendingen zijn, maar als ik zo om me heen naar de Modders luister zit dat zeer zeker wel goed.

ModMyMods weet hoe ze facebook moeten gebruiken, van het regelmatige posten van producten, nieuwe producten en updates, tot het delen van custom builds en Mods van hun clienten. Maar ook bijvoorbeeld het volledige actief zijn in de groepen met tips, peiling van nieuwe items, en gewoonweg sociaal zijn. Veel winkels onderschatten deze tak van de sociale media, maar het lijkt ModMyMods eigenlijk zeer natuurlijk af te gaan alsof het vanzelfsprekend is.

Links: *

ModMyMods website
ModMyMods facebook
ModMyMods twitter
ModMyMods youtube

ModMyMods logo 300x96 - De altijd aanwezige ModMyMods !!

 

Comment via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *