Asphiax – Yazi venator class star destroyer

Laat me beginnen met zeggen: Dit is geen build van mijzelf! Het is een Scratch mod van Asphiax!
Voor ik dit soort customs kan maken zal ik toch heel wat meer geduld en fantasie moeten hebben.

Ik heb deze build live mogen zien op de MSI fandag 2016 (19 maart 2016)
De grootte van deze custom was vooral hetgeen me dichterbij trok om deze case eens van dichtbij te bekijken.. (dat ik starwars fan ben hielp ook een hoop denk ik)

Met een lengte van 1,80 meter stond deze case nagenoeg midden in de zaal omringd door diverse standaard MSI gaming pc’s. Een hardwerkende 3d printer ervoor was bezig wat leek op nieuwe onderdelen voor de case te maken.
Met de top eraf kon je al het fiber vlechtwerk zien dat er in deze case zit, om de zijdes op te lichten met wat in de film gezien word als ramen, dit laat de case zelfs nog groter lijken dan hij al is.

Asphiax (Sander) stond naast de case om uitleg te geven en vragen van nieuwsgierige mensen (zoals ik) te beantwoorden over custom builds en natuurlijk de case zelf. Ik denk dat hij eind van de dag aardig moe moet zijn geweest van het uit en in elkaar halen van de case, want velen wilden hem in zijn geheel zien en dan weer de binnenkant en andersom..

ProMod Season 3 Winner: Asphiax *

Dat deze case de ProMod season 3 competitie gewonnen heeft mag duidelijk zijn, de hoeveelheid en schaal van de details is ongeloofelijk. En de afwerking vanbuiten is fenomenaal. Het enige minpuntje dat ikzelf kon zien was de afwerking aan de binnenkant, alwaar je de lassen in de case kon zien, maar die binnenkant bekijk je toch niet wegens al het mooie eyecandy die in het exterieur zit.

Hier een video van de Venator destroyer mod op de CES beurs 2016, een uitleg over de mod by GamersNexus

Neem een kijkje op zijn site voor details en  andere customs op : modwithme.com

(Ook de Batman vs Superman 2 sides mod begint er heerlijk uit te zien)

Comment via Facebook

Een gedachte over “Asphiax – Yazi venator class star destroyer”

Geef een reactie