Clear Sky; City of Angels by Snef

Engelen worden vaak gezien als boodschappers van “God”, deze Engelen zijn veelal superieur aan ons als mensen. Engelen brengen de goddelijke inspiratie over aan mensen waardoor de mens in kwestie in staat is bovenmenselijke daden te verrichten. Als er al een stad zou zijn waar al de Engelen samenkomen, kun je je wel voorstellen dat dit een waanzinnig zicht zou opleveren.
Dit artikel gaat over Clear Sky; City of Angels gemaakt door Snef.

Content: *

Wat ik mij persoonlijk altijd voorstel bij een Engel is een pure schoonheid. Een schoonheid die niet veel felle kleuren en opsmuk nodig heeft. Als ik die gedachte zou vertalen naar een computer case dan zou ik uitkomen op deze Clear Sky; City of Angels. Op eerste gezicht lijkt de CaseMod een rust uit te stralen die je gewoon laat zuchten van verlichting. In deze tijden van RGB en felle kleuren overal laat Snef met deze CaseMod juist zien dat Pure Schoonheid nog steeds zeer aantrekkelijk is en blijft.

De basis kleur van deze CaseMod is wit, waarop met diverse blauwe tinten allerlei details zijn aangebracht. De heldere blauwe verlichting in de case laat het wit zeer mooi baden in lichte gloed waardoor het geheel een bijna steriel uiterlijk krijgt. Dit gevoel word enkel versterkt door het met witte armor bedekte moederbord en de tevens in wit bekleedde grafische kaart. Alles in deze Clear Sky; City of Angels straalt gewoon de kunst van de terughoudendheid uit.

De water coolings loop is zeer minimalistisch uitgevoerd door enkel twee buizen vanaf de processor zo snel mogelijk weg te laten lopen naar een verdekte plaats. Onder deze bedekking vandaan gluurt het grote reservoir dat gevuld is met blauwe vloeistof. Hoewel de loop grotendeels verborgen is is het gedeelte wat wel te zien is zeer strak uitgevoerd met witte hoekfittingen waardoor er een mooie onderbreking gemaakt word in de buizen. Een bocht zou waarschijnlijk nooit dit effect van strakheid behalen en dus ben ik blij dat er gekozen is voor deze fittingen.

De “open” zijde is deels afgeschermd om het strakke van de CaseMod extra kracht bij te zetten. De platen die zijn gebruikt om de afscherming te maken zijn voorzien van zeer strakke blauwe lijnen met als centerpiece het Corsair logo eveneens in blauw. Als je goed kijkt kan je in deze platen zelfs een moderne variant van vleugels zien, hoewel dit ook kan aan mij kan liggen.
Met wit licht opgelicht staat Snef’s eigen logo zeer mooi uitgebeeld op de PSU cover in de bodem van de Case, op zo’n manier aangebracht dat deze absoluut geen storende aanwezigheid is.

De “dichte” zijde is bijna geheel dicht gemaakt door een drietal platen, op deze zijde vinden we de naam van de CaseMod “Clear Sky; City of Angels”. Uitgevoerd in gebroken letters omlijst de naam het waanzinnige logo van de CaseMod. Dit logo is een gevleugelde strijder die echt deze zijde volledig domineert. De simpele elegantie die van deze zijde uitstraalt word alleen een klein beetje verminderd door de midden plaat, ongetwijfeld had dit een praktisch doel, maar graag had ik hier een enkele plaat gezien in plaats van drie losse platen.

Al met al vind ik de kalme steriele uitstraling van deze Clear Sky; City of Angels een zeer welkome frisse wind in de Modding wereld, na alle RGB die er de laatste tijd voorbij is gekomen vond ik het een plezier om naar deze CaseMod te kijken. Snef heeft weer een kunstwerk neer gezet waar menig Modder jaloers op kan worden.

Foto’s: *

Specs: *

Crystal Series 570X RGB Mid-Tower Case
HX Series HX1200 Fully-Modular PSU
Dominator Platinum DDR4 Memory
HD Series HD120 RGB LED High Performance 120mm PWM Fans
Force Series LE SSD
Corsair Link Commander Mini
Corsair Link RGB LED Lighting Kit

Links: *

Builder Showcase
Snef Computer Design Facebook
Corsair Website
Corsair Facebook

Comment via Facebook

Geef een reactie