Red Dot Awards – gefeliciteerd Logitech!

30mrt - door Karel Otten - 0 - Over Computer design Hardware

Dat Logitech mooie dingetjes maakt mag duidelijk zijn, er zal haast niemand in je vrienden, familie en kennissen kring zijn die geen enkel Logitech item in huis heeft. De meesten hebben wel een headset, speakerset, toetsenbord of muis met het bekende Logitech logo erop in huis meestal te vinden bij de computer. Ikzelf heb hier een leuk Speaker setje en een mooie headset van Logitech en als ik ga zoeken hier om me heen zal ik ongetwijfeld minimaal een paar muizen en toetsenborden tegen komen waar ditzelfde merk opstaat.

logo_rddaBuiten de design community om (en zelfs sommigen in deze selecte groep) zullen niet veel mensen gehoord hebben van de Red Dot Awards, even een korte uitleg dus:
De Red Dot Awards is wat de Golden Globes voor films is, en de Grammy’s voor muziek, oftewel een zeer prestigieuze erkenning. In geval van de Red Dot Awards is dat erkenning voor het design.

Gezien deze site geheel gaat om computer en web design kan ik het natuurlijk niet nalaten te vermelden dat Logitech bekend gemaakt heeft een totaal van 9 Red Dot Awards ontvangen heeft dit jaar! Dit is voor Logitech een persoonlijk record, hun vorige record(2015- 6 Awards) is met maar liefst 3 Awards overtroffen.
Nu hoor ik een heleboel van jullie als lezers denken: “dat is leuk maar wat heb ik daarmee te maken, ik wil mooie dingen zien, niet lezen over dat er iets gewonnen heeft!” en speciaal voor die groep lezers (inclusief voor mijzelf 😛 ) zal ik de winnende Logitech Designs hier op een rijtje zetten. Elk van de foto’s linkt naar de pagina’s van het desbetreffende product, dus als je meer info wilt, klik er maar op 🙂

And the Logitech winners are…. *

Logitech® Harmony Elite
Logitech® Harmony Elite
Logitech® M335 Wireless Mouse
Logitech® M335 Wireless Mouse
UE ROLL
UE ROLL
k380-multi-device-bluetooth-keyboard
K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard
2015 Logitech® Play Collection
2015 Logitech® Play Collection
logitech blok
Logi® BLOK Family of Cases for iPad Air 2
logitech mx-master
MX Master Wireless mouse
logitech circle
Logi® Circle

De 9e Award is gevallen op de Ultimate Ears family als een geheel, waar de UE BOOM 2, UE MEGABOOM en de UE ROLL onderdeel van zijn.

Gefeliciteerd Logitech! Moge nog vele prijzen jullie kant uit komen!

Comment via Facebook

Geef een reactie