Copper Nuc – Intel NUC modding 2016

Om eerlijk te zijn heb ik een aardig tijdje getwijfeld over of ik wel over deze Copper Nuc zou gaan schrijven, tenslotte had ik mij met deze website voorgenomen alleen te schrijven over Mods die ikzelf echt mooi vind.
Het eindresultaat van deze Copper Nuc vind ik niet mooi, er zijn echter delen die ik wel mooi vind en gezien ik de andere Nuc Mods ook beschreven heb zou het respectloos van mijn kant zijn als ik deze ene niet hier op de site zou beschrijven. Dus ga ik het in dit artikel hebben over die delen die ik wel mooi vind, wees gerust dat zijn er ook nog wel wat 😉

Content: *

Het eindresultaat van de Copper Nuc gemaakt door Tischepc.sk ziet er een beetje uit als een mod die bij elkaar geraapt is omdat de tijd om was. Als je ziet dat de maker zelf het project “vervloekt vanaf het begin” noemt dan denk ik ook dat dat daadwerkelijk het geval is geweest. Toen ik de eerste foto’s van deze Copper Nuc voorbij zag komen had ik het gevoel dat deze Nuc Mod best eens een winnaar zou kunnen worden.

De bedoeling voor deze Copper Nuc was het behouden van de kleine afmetingen en het basis uiterlijk van de Intel Nuc. Dit is zeer netjes behaald door een custom cpu waterblock in de originele behuizing te laten verzinken waardoor het lijkt alsof deze altijd al deel is geweest van de Nuc.
Het kleurenschema van de Copper Nuc is zwart, grijs en koper en ik moet zeggen dit kleuren schema werkt zeer goed, het zou geen straf zijn dit kleurenschema te zien in een gewone casemod.

Hoewel het geheel op haast werk lijkt kan je wel degelijk zien hoeveel skill de Modder TischePC.sk heeft, dit zie je namelijk terug in elk losse onderdeel. Ik zou graag deze Copper Nuc afgemaakt zien maar dan zonder tijdsdruk. Persoonlijk denk ik dat het dan als een van de besten uit had gekomen.

Dit is mijn eerlijke mening, en je hoeft het er niet mee eens te zijn. Ik ben dan ook geen jurylid dus mijn mening telt niet mee 🙂
Ik zou zeggen oordeel zelf, hieronder staan de foto’s!

Foto’s: *

Links: *

TichePC.sk Facebook

Comment via Facebook

Geef een reactie